۱- ولتاژ و آمپر ورودی را اندازه گیری و ذخیره کنید.
۲- هر سه جریان خروجی اینورتر با مولتی متر اندازه گیری شود و با میزان جریانی که در کیپد درایو تکو وجود دارد مطابقت بدهید و سه فاز خروجی اینورتر را نسبت به هم مقایسه کنید.
۳- ولتاژ لینک DC اینورتر را از روی کیپد آن ثبت و ذخیره کنید.
۴- دمای داخلی درایو تکو را از روی کیپد آن ثبت و ذخیره کنید.
۵- یکی از دلایل اصلی از بین رفتن اینورتر ها نسب آنها بر روی دستگاه ها است،وقتی شما اینورتر را روی دستگاه نسب میکنید، درایو تکو دارای لرزش زیادی میشود،که این لرزش برای اینورتر آسیبی جدی است پس برسی نمایید که درایو لرزش نداشته باشد.
۶- حتما برسی کنید که کابل ها گرم نباشند (کابل های ورودی و خروجی) و در صورت داغ بودن حتما در تعویض کابل ها و به کار بردن کابل های توان بالا کوشا باشید.
۷- بررسی فن و تهویه درایو نیز بسیار مهم است، شما باید برسی کنید که فن اینورتر شما به نرمی کار کند و صدای غیر عادی نداشته باشد و جریان هوای فن کم و ضعیف نباشد.
۸- درایو را کاملا خاموش کنید و بعد از گذشت ۱۵ دقیقه (جهت تخلیه خازن ای DC)
۹- پره های فن باز بینی کنید که هیچ گونه شکستگی بر روی پره های اینورتر نباشد و عاری از هر گونه گرد و غباری باشد.
۱۰- فن و هیت سینگ و بردهای اینورتر را با باد گرفتن گرد گیری کنید،حتما از خوشک بودن باد خود اطمینان حاصل کنید زیرا رطوبت درایو شما را از بین میبرد.
۱۱- فن های تهویه موجود بر روی تابلو برق را چک کنید و فیلتر های آن را تعویض کنید.
۱۲- از قطع بودن برق اینورتر حتما اطمینان حاصل کنید سپس تمام ترمینال ها و اتصالات مربوط به اینورتر را برسی کنید، چون دلیل اصلی ایجاد حرارت جریان است و شل بودن اتصالات و ترمینال ها باعث کشیدن جریان میشود.
۱۳- فن اینورتر ها بعد از حدود ۲۰۰۰۰ ساعت (۲/۵ سال) کارکرد باید حتما تعویض گردد.
۱۴- خازن های لینک DC پس از حدود ۴۰۰۰۰ ساعت کارکرد (۴/۵ سال) کارکرد باید تعویض گردد.
لازم به ذکر است که بدانید طول عمر کارکرد فن و خازن ها بسته به گرمای محیط است.